Outsourcing – mert a kiszervezés az erő forrása

Napjaink vállalkozásai – a maximális hatékonyság érdekében – kizárólag kulcstevékenységükre próbálnak összpontosítani. Ez a törekvés legkönnyebben az IT szolgáltatások kiszervezésével (IT outsourcing) valósulhat meg, melynek során egy cég informatikai infrastruktúrájának kiépítésére és fenntartására külső erőforrást/szolgáltatót alkalmaz.

Optimalizálja informatikai kiadásait!

Már rövidtávon is költségcsökkentést érhet el IT Outsourcing megoldással! Az informatikára szánt költségek jól tervezhetővé és ellenőrizhetővé válnak. Nincsenek előre nem látható, váratlan kiadások vagy helyben kalkulált javítási költségek, hiszen minden a szolgáltatói szerződésben megállapítottak szerint történik. Egy alacsony költségvetésű, de mégis üzembiztos rendszer büszke tulajdonosává tesszük!

Nincs szabadság, nincs betegség!

Szakértői gárdánk birtokában van az a tudás, mellyel képesek vagyunk hozzásegíteni Önt egy eredményesen és zökkenőmentesen működő informatikai környezethez. A megfelelő szakember biztosítása a mi feladatunk! Levesszük a terhet cége vagy rendszergazdája válláról és stabil informatikai hátteret garantálunk az év minden napján, a nap 24 órájában.

Adatbiztonság

Szolgáltatóként, szerződésben garantáljuk adatainak biztonságát. Mi szívesen vállaljuk ezt a terhet! Üzleti szempontból kritikus rendszer esetén az adatvesztés a cég napi működésében fennakadást vagy jelentős anyagi veszteséget okozhat. Folyamatos és szakszerű karbantartásunknak köszönhetően megalkotjuk Önnek az ideális munkakörnyezetet.