Hagyományos értékrend, élenjáró megoldások – innovatív ötletek üzleti megvalósítása

Hagyományos értékrend és élenjáró megoldások – mit jelent mindez a gyakorlatban?

Cégünk értékrendje az alapítás óta stabil és változatlan: Kölcsönös bizalmon alapuló, átlátható és élenjáró üzleti megoldásokat kínálunk partnereinknek.

Hiteles szakértői tevékenységgel – hosszú távon fenntartható gazdasági megoldásokat biztosítva -, maximális szakmai felelősségvállalás mellett juttatjuk célba projektjeinket. Célunk tehát nem csupán tanácsot adni, hanem rejtett költségek nélküli valós megoldásokat kínálni eredményesen működtethető projektek létrehozásához.

Alapelvünk, hogy egy fejlesztést nem elég megvalósítani, azt működtetni is kell, hiszen egy beruházás kapcsán a legnehezebb feladat az eredményes és előre mutató működtetés biztosítása. Ezért nem a pályázati lehetőségekhez „gyártunk” projektet, hanem a valós igények és piaci lehetőségek szerint megtervezett fejlesztésekhez keresünk forrást.

Instant megoldások helyett az egyedi igények kielégítésére törekszünk: minden fejlesztési helyszín, projektelképzelés, projektgazda más és más – ennek megfelelően nincsenek kész, dobozolt megoldásaink, minden esetben az adott feladatnak, piaci környezetnek, megbízói igénynek és az ehhez kapcsolódó lehetőségeknek megfelelő fejlesztésekben gondolkodunk. Külső szemként tekintünk a feladatokra, ezért olyan nehézségeket és lehetőségeket is meglátunk, amelyek a „szervezeti vakság” miatt egy belső szakember figyelmét elkerülhetik.

Társaságunk nem pályázatírásra szakosodott. Célunk sosem csupán egy pályázat rubrikáinak kitöltése – hanem az ügyfeleink érdekeit szolgáló fejlesztési program kidolgozása, amelyhez elkészítjük a pályázati dokumentációt is. Megbízóinkat partnerként kezeljük: ez egyrészt azt jelenti, hogy a fejlesztési feladatokat szoros együttműködésben valósítjuk meg. Másrészt nem engedjük el ügyfeleink kezét, hanem végigkísérjük a teljes fejlesztési folyamatot a projektötlettől a fejlesztési dokumentumok kidolgozásán át a megvalósítási szakasz, majd a fenntartás során is.

Mindezek mellett képesek vagyunk a fejlesztési tevékenységhez szükséges valamennyi szakértelem integrálására: az elmúlt évek során kialakult kapcsolati hálónk és magasan képzett, a maguk szakterületén sokéves tapasztalattal rendelkező kollégáink révén összetett feladatok végrehajtásában is nagy gyakorlatra tettünk szert.

Szervezeti kultúránkra, tapasztalatunkra, képességeinkre és elhivatottságunkra támaszkodva, a teendőket és szakterületeket egy kézbe fogva, bizonyítottan értékes időt és erőforrást takarítunk meg partnereinknek, ezáltal érdemben járulva hozzá fejlesztési céljaik hatékonyabb eléréséhez.