Egyedi igények, egyedi szoftverfejlesztés

A gazdasági szektorban fellelhető cégek mind tevékenységüket, mind működésüket tekintve diverzitást mutatnak. Eltérő profiljukból adódóan igényeik is szerteágazóak.
Míg egy vállalkozás inkább termelési szempontból releváns ügyviteli szoftver használatát igényli, addig egy másik, az adminisztrációs vagy pénzügyi programok irányába mutat érdeklődést. Az egyedi szoftverfejlesztés célja, hogy a fejlesztett program teljes mértékben illeszkedjen egy cég elvégzendő feladataihoz.

Létezik olyan szoftver, amely minden igényt kielégít?

Az egyedi szoftverfejlesztés során az Ön igényeit szem előtt tartva készítjük el azt a programot, mely cége ügyvitelét képes a legtökéletesebben lekövetni. Megalkotjuk cége profiljába maradéktalanul illeszkedő saját, exkluzív szoftverét. Mondja el nekünk, hogy milyen adatokat tároljon a program, és milyen kimutatásokra vagy lekérdezésekre van szüksége, és mi megvalósítjuk!

Az egyedi szoftverfejlesztés keretében főprofilunk – a legmodernebb trendeknek megfelelően – a web-alapú szoftverfejlesztés, melynek célja, hogy a szoftver internet böngészőben futtatható és elérhető legyen. Emellett fejlesztünk hagyományos, desktop alkalmazásokat is, melyek nem web-alapon, hanem asztali alkalmazásként futnak.

Web alapú platformfüggetlen szoftverfejlesztés

  • bárhonnan elérhető, ahol élő internetkapcsolat van
  • Windows és Linux operációs rendszeren is működik
  • bármilyen eszközön – akár okos telefonon is – telepítés nélkül használható, mindössze internet-böngésző megléte szükséges
  • a rendszer frissítése, telepítése központilag történik, a frissített változat egyszerre válik elérhetővé az összes felhasználónál

A szoftverfejlesztés első pillanatától kezdve Önnel együttműködve és konzultálva alakítjuk ki cége saját, exkluzív szoftverét. A bevezetés alatt pedig folyamatos támogatást nyújtunk.